середу, 9 серпня 2017 р.

Конкурс від Pearson та Dinternal


До 13 жовтня триває конкурс для вчителів англійської та учнів 5-7 класів. Розкажіть про ваше місто та виграйте головний приз візит досвідчених вчителів англійської, носіїв мови у вашу школу.

День народження Туве Янсон


Є люди, які приходять у наш світ, щоб залишити не лише світлі спогади, але і твори, які будуть жити у віках і дарувати щасливі почуття. Саме такою людиною була Туве Янсон. Саме її казки про мумі-тролів підкорили світ і стали улюбленими для кількох поколінь читачів.
Дізнатися більше про письменницю та її героїв можна за посиланням.
Прочитати цікаві історії про мумі-тролів можна на сайті "Сказки".



вівторок, 8 серпня 2017 р.


Шановні колеги! 
Ви викладаєте англійську мову учням у віці від 6 до 14 років?
Видавництво «Пірсон» шукає вчителів для вивчення нових цілей навчання учнів. Кожна навчальна задача є частиною Global Scale of English - глобальної шкали англійської мови, яка спрямована на те, щоб допомогти точно визначити здатність учнів до вивчення англійської мови.
Щоб взяти участь, вам просто потрібно переглянути навчальні цілі та оцінити їх відповідно до рівнів складності. Це займе близько 10 хвилин.
Розпочати опитування
Всі опитані будуть запрошені приєднатися до ексклюзивного вебінару «Classroom Management: Research Informed Strategies», що відбудеться 27 вересня. Після завершення опитування ви зможете вибрати зручний час для перегляду.
За матеріалами: Pearson ELT