пʼятницю, 18 серпня 2017 р.

Електронні версії підручників для 9 класу


 Видавництва, що цього року друкують шкільні підручники для учнів 9-х класів почали надавати Міністерству освіти і науки електронні версії підручників для розміщення у вільному доступі.
Більшість електронних версій шкільних підручників для цьогорічних дев'ятикласників вже оприлюднена Інститутом модернізації змісту освіти.Публікація електронних версій підручників у вільному доступі є обов'язковою вимогою Міністерства освіти. Ця новація цього року використовується відомством вперше.Завантажити підручники для 9-го класу можна за посиланням.

четвер, 17 серпня 2017 р.

Матеріали до першого уроку 2017-2018 н.р.


Шановні колеги!
Перше вересня – урочистий та хвилюючий день у житті кожної людини. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято учнів, учителів, батьків, свято, яке об’єднує всі покоління.
КВНЗ КОР "Академія наперервної освіти" пропонує вашій увазі підбірку матеріалів для підготовки до проведення Першого уроку у 2017/2018 навчальному році, яка постійно доповнюватиметься та оновлюватиметься.


понеділок, 14 серпня 2017 р.

Орієнтовні календарні плани для 9-го класу


Шановні колеги! 
З чого ми стартуємо кожного навчального року? Звичайно ж, із планування своєї роботи. Олександр Авраменко пропонує вам орієнтовні календарно-тематичні плани з української мови та літератури для 9 класу, адже саме дев’ятикласники цього року будуть навчатися за новими програмами й підручниками. Завантажити плани можна тут.

За матеріалами: Сайт Олександра Авраменка