пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Засідання районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури району





20 квітня 2018 року у читальній залі інформаційно-методичного центру відділу освіти Куп’янської районної державної адміністрації відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури за темою: «ЗНО з української мови та літератури-2018: на що звернути увагу».
В інформаційно-методичному блоці отримано інформацію про нормативні документи щодо закінчення 2017/2018 навчального року та особливості проведення ДПА в 9 класі із української мови, української літератури.
У практичному блоці вчителі української мови та літератури працювали в групах, перевіряли тренувальні тестові завдання (складені за зразками завдань ЗНО ) учнів 11 класів району з української мови (1 та 3 частини). Учителі мали можливість проаналізувати прогалини в знаннях дітей, визначити типові помилки, над якими ще є час попрацювати.
З огляду на вимоги суспільства щодо підготовки компетентних та конкурентноспроможних випускників отримано корисний практичний досвід на засіданні районного методичного об’єднання.



Немає коментарів:

Дописати коментар