пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

Радіодиктант національної єдності


На всіх платформах Суспільного о 10:50 розпочнеться включення з Національної бібліотеки імені Володимира Вернадського, де працюватиме виїзна студія з ведучим Романом Колядою. У бібліотеці зберуться усі бажаючі написати радіодиктант в одній залі.
Інтернет: Сайт «Українського радіо»Сайти телеканалів «UA: Перший», «UA: Крим», «UA: Культура» та регіональних каналів. На жаль, сайти недоступні для перегляду закордоном.Мобільні додатки, які можна закачати на смартфон,suspilne.radio та suspilne.tv. Вони доступні для перегляду і прослуховування закордоном.У Facebook на сторінках UA: Суспільне мовлення, UA: Українське радіо, UA: Перший.
Радіодиктант розпочнеться о 11:20. Його зачитає педагог, теле- та радіоведучий, доцент Київського університету імені Бориса Грінченка Олександр Авраменко.
Текст радіодиктанту можна буде надіслати лише протягом 15 хвилин із моменту закінчення акції на електронну пошту на адресу rd@nrcu.gov.ua, Facebook UA: Українське радіо або номер Viber 097 107 017 8.
О 12:00 текст радіодиктанту оприлюднять на сайтах Суспільного мовника: «Українське радіо» та «UA: Cуспільне мовлення». Тому перевірити себе можна буде одразу після написання диктанту.

За матеріалами Суспільне

Немає коментарів:

Дописати коментар