пʼятниця, 10 січня 2020 р.

Тест "Оберіть сніговика"

А якого сніговика обрали Ви?


1. Навіть в найсильнішу холоднечу вас будуть оточувати тільки близькі люди, які люблять вас всією душею, і ці почуття взаємні.
2. Справи на улюбленій роботі підуть в гору. Ваша зима буде насиченою, але втомитися ви не встигнете.
3. Вас чекає дуже затишна зима. Високий ризик того, що ви втратите частину друзів. Але не поспішайте засмучуватися. Значить, ці люди виконали свою місію в вашому житті, і тепер вашим шляхах судилося розійтися.
4. У вас буде зима, насичена різними заходами — від катання на ковзанах або санках до походів в кіно і оперу. Ви будете буквально нарозхват, про вас згадають всі друзі і знайомі.
5. Ця зима буде для вас часом змін. Але не лякайтеся. Зрештою, все виявиться на краще, і ви зрозумієте це пізніше. Можливо, ви поміняєте роботу, розгубите частину друзів або розлучитеся з близькою людиною. Все це треба пережити.
6. Цієї зими вам доведеться приймати рішення. І це будуть реальні шанси змінити свою долю. Постарайтеся заглушити голос розуму і покладайтеся на свою інтуїцію.
7. Ця зима стане неймовірно світлою для вас. Ви чітко і ясно побачите, що ви хочете насправді. Ви зможете поставити цілі і почнете рухатися до них.
8. Цієї зими ви отримаєте справжній подарунок долі. Або подарунок від Діда Мороза. Називайте це, як хочете, але навіть якщо ви давно перестали вірити в казки, вона відбудеться дуже скоро з вами!
9. Не забувайте, що під лежачий камінь і вода не тече. Так що беріть себе у свої власні руки і дійте. Махніть рукою на депресію і нудьгу. Найголовніше зараз для вас — це займатися якоюсь справою.
10. Цієї зими вам просто необхідно змінити обстановку. Ви трохи засиділися на одному місці. Тому виділіть час для себе і вирушайте в дорогу.
11. У вас буде дуже спокійна і розмірена зима. У вас не буде яскравих і божевільних подій, але зараз вам це і не потрібно. Вам потрібно провести час наодинці з самим собою, трохи поміркувати і побудувати плани на прийдешній рік.
12. У вас буде дуже яскрава і насичена зима. Свята, вечірки, корпоративи — здається, цьому не буде кінця. Найголовніше — це все вас зовсім не втомить, а навпаки, додасть сил і підбадьорить.

Немає коментарів:

Дописати коментар