понеділок, 23 березня 2020 р.

Сертифікати онлайн-курсів Prometheus для вчителів відтепер можуть бути офіційно зараховані як підвищення кваліфікації


Хороші новини для всіх вчителів – Prometheus упорядкував свої безкоштовні онлайн-курси підвищення кваліфікації освітян відповідно до нових вимог Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (Постанова КМУ від 21 серпня 2019 р. №800 зі змінами та доповненнями від 27 грудня 2019 р. №1133)! А це означає, що сертифікати онлайн-курсів Prometheus для вчителів відтепер можуть бути офіційно зараховані як підвищення кваліфікації. Безкоштовно підвищуйте свою кваліфікацію у найкращих викладачів України та таких провідних навчальних закладах світу, як Колумбійський університет чи MIT https://prometheus.org.ua/courses-for-teachers!
ГО «ПРОМЕТЕУС» (ЄДРПОУ - 39598867) є суб'єктом надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації педагогічних працівників згідно з КВЕД 85.59 в Національному класифікаторі України. 
Щоб упорядкувати наші курси відповідно до нових вимог ми внесли такі зміни:

1. Офіційно затвердили навчальні програми всіх курсів підвищення кваліфікації педагогів на платформі та додали відповідний документ з підписом і печаткою організації на сторінки опису курсів.
2. Додали на сторінки опису курсів і в сертифікати про їхнє успішне завершення обсяг курсу в годинах, форму навчання та підтвердження його результатів, перелік компетентностей, що вдосконалили/набули слухачі, та іншу необхідну інформацію.
3. Створили на сайті реєстр сертифікатів, в якому містяться дані про всі видані платформою сертифікати курсів підвищення кваліфікації педагогів. Зокрема, там містяться такі дані: ПІБ слухача, що отримав сертифікат, форма, вид, тривалість і назва курсу, дата видачі та номер сертифікату - https://prometheus.org.ua/certs-list. І, вже традиційно, на цій сторінці можна перевірити справжність будь-якого сертифікату Prometheus.
Станом на зараз для підвищення кваліфікації вчителів на Prometheus доступний десяток курсів, і ми постійно працюємо над створенням нових. Ось які курси вже доступні на платформі:
Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: нові вимоги і можливості.
Наука про навчання: Що має знати кожен вчитель?
Українська література. Осмислені й переосмислені.
Впровадження інновацій в школах.
Наука повсякденного мислення.
Дизайн-мислення в школі.
Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти.
Медіаграмотність для освітян.
Освітні інструменти критичного мислення.
Критичне мислення для освітян.

Дізнатися більше про безкоштовні курси підвищення кваліфікації вчителів і зареєструватися на них ви можете за цим посиланням - https://prometheus.org.ua/courses-for-teachers.
Якщо ви вже маєте сертифікат одного з курсів підвищення кваліфікації вчителів зі списку вище, до кінця робочого тижня ви зможете завантажити його оновлену версію у вашому особистому кабінеті на сайті.
Ми звертаємося до вас з проханням поділитися цією новиною, щоб якомога більше освітян дізналися про цю безкоштовну можливість підвищити кваліфікацію та отримати сертифікат нового зразка на платформі Prometheus!

Джерело: платформа Prometheus

Немає коментарів:

Дописати коментар