четвер, 9 квітня 2020 р.

Завдання для підготовки до ЗНО 2020


Поки триває карантин, команда 10MinSchool в онлайн режимі готує завдання для підготовки до ЗНО. Зошити із завданнями ідентичні до звичайного екзамену. 
Вже розроблено підготовчий пакет завдань до ЗНО з української мови та літератури.
Переглянути відео
У списку відтворення на YouTube-каналі "Завдання для підготовки до ЗНО 2020" можна продивитися кілька варіантів тестових зошитів ЗНО з української мови та літератури. Зошити і ключі до них, що знаходяться під кожним відео-зошитом, у відкритому режимі: їх можна завантажити і роздрукувати. 
Сертифікаційна робота з української мови і літератури налічує 58 завдань різних форм і складається з трьох частин: «Українська мова» (33 завдання), «Українська література» (24 завдання) і «Власне висловлення» (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю). Зміст сертифікаційної роботи з математики визначено Програмою зовнішнього незалежного оцінювання з математики, затвердженою Міністерством освіти і науки України. 


Також є таблиця переведення тестових балів у рейтингову оцінку з української мови і літератури 2019 року (200 балів):https://cutt.ly/JtcPJy5 та таблиця відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень з української мови 2019 року (12 балів): https://cutt.ly/ItcPJg4


Немає коментарів:

Дописати коментар