пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Про нові підручники для 1 класу Нової української школи (конкурс-відбір)


Шановні вчителі!

Не так багато часу залишилося до закінчення Конкурсу відбору підручників для 1 класів і ще менше часу саме на їх остаточний вибір.
Цього року, згідно з положенням про Конкурс, лише чотири дні із —
14 до 17 травня — ви матимете можливість ознайомитися та обрати для себе ті підручники, за якими навчатимуться учні у свій перший, найважливіший шкільний рік.
Зрозуміло, що переглянути за три дні майже 60 підручників та обрати саме ті, які відповідають вашим потребам — дуже складне завдання. 

Уже зараз на сайті видавництва RANOK.COM.UA ви можете ознайомитися з електронними версіями наших підручників-конкурсантів, та отримати багато додаткової корисної інформації, переглянувши демоверсії, авторські презентації, анімовані ролики тощо.
Сподіваємося, це дозволить вам заощадити час на ознайомлення з підручниками та допоможе зробити правильний вибір, від якого залежить задоволення, яке ви будете отримувати від роботи наступного навчального року.
Адже дві речі по-справжньому визначають, чи сподобається дитині навчатися: його перший учитель та його перший підручник.
Творчий колектив видавництва «Ранок», зробив усе, щоб перші підручники в учнів, які 1 вересня 2018 року переступлять поріг уже Нової української школи, були саме такими, що викликають бажання навчатися.
А чудові наставники в майбутніх першокласників уже є — це ви, любі наші вчителі!
Впевнені, разом ми зможемо піднести освіту в Україні на новий сучасний рівень.

За матеріалами Видавництво "РАНОК"

Немає коментарів:

Дописати коментар