середу, 24 березня 2021 р.

Участь в онлайн-презентації проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

 

14 травня для понад 800 освітян відбулася онлайн-презентація проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», який виконується Радою Міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX, Посольством США та Посольством Великої Британії в Україні у партнерстві з Академією української преси та за підтримки Міністерства освіти і науки України . В результаті третього національного відбору шкіл до цієї події доєднався і наш навчальний заклад.


В онлайн презентації взяли участь: Бондар Олена Віталіївна, директор школи; Кусяк Марина Юріївна, заступник директора з НВР; Богданович Ірина Сергіївна та Демідова Анна Валеріївна, вчителі української мови та літератури; Коржова Олена Василівна, заступник директора з ВР, вчитель історії; Черкасова Євгенія Юріївна, вчитель мистецтва,. Також були запрошені представники Відділу освіти, молоді та спорту Куп’янської РДА: Жадановська Тетяна Валентинівна, начальник; Білогурова Наталя Анатоліївна, заступник начальника; Літвінова Ірина Вікторівна, завідувач інформаційно-методичного центру.  
Організатори розповіли учасникам про мету проєкту і його діяльність, познайомили із командою IREX із Києва та усіма регіональними координаторами, поділилися планами на найближче майбутнє.

Представники нашого закладу відчули натхнення від спілкування і велику мотивацію пройти тренінги, отримати новий досвід і методики інтеграції інфомедійної грамотності на своїх уроках, щоб навчити майбутнє покоління українців критично мислити та розпізнавати якісний інформаційний контент.

Немає коментарів:

Дописати коментар